Sinterklaascadeautjes: ontdek onze leuke tips!

Posted 23 Nov 2021

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje… Maar wat precies? Omdat de goede man soms nog wat extra inspiratie kan gebruiken, delen we hieronder onze tips voor leuke Sinterklaascadeautjes! Zo zijn er op 6 december een heleboel blije kindergezichtjes te bespeuren.

Iets lekker

Wie zoet is, krijgt lekkers. En laat Sinterklaas ons al verklapt hebben dat er ook dit jaar weer geen stoute kinderen zijn 😉 Je kan de schoentjes dus naar hartenlust vullen met allerlei snoepgoed, zoals pepernoten, kruidnoten, schuimpjes, chocoladen figuren, marsepein, koekjes en meer.

Je kan er zelfs iets leuk mee maken! Gebruik bijvoorbeeld letterkoekjes om de naam van je kind te spellen. Of leg er een grote ‘S’ van ‘Sinterklaas’ mee. Daarnaast zijn ook mandarijntjes altijd lekker en gezond! Je vindt al de lekkernijen die je nodig hebt bij Match.

Iets creatief

Pipoos is de place to be voor alle creatieve cadeautjes! Verf in alle kleuren van de regenboog, puffy stickers in de vorm van wolkjes, poppetjes van hout, hama armbandjes… Hier gaan alle kinderharten sneller van slaan!

Daarnaast vind je ook bij Flying Tiger allerlei leuke cadeautjes om creatief mee aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een set om je eigen, minidinosaurus te bouwen? Cool, toch!

Iets samen

Plezier is natuurlijk dubbel zo leuk als je het kan delen… Bij Standaard Boekhandel vindt de Sint allerlei gezelschapsspelletjes waarmee jullie samen met de hele familie aan de slag kunnen gaan. Van de nieuwste spelen tot echte klassiekers zoals vier op een rij. Of wat dacht je van een leuke puzzel? Samen leggen jullie die twee keer zo snel!

Iets avontuurlijk

Kleine avonturiers kunnen dan misschien wel een nieuw paar voetbalschoenen gebruiken. Zo worden ze de held of heldin van het voetbalveld!

Met een vrolijke tipi speeltent van bij HEMA kunnen ze zich dan weer helemaal uitleven, binnenshuis of in de tuin. Terwijl ze met een set zandemmers dan weer klaar zijn voor een dagje naar het strand!

Iets fantasierijk

De wereld van kinderen zit boordevol fantasie. En het juiste cadeautje kan daar nog extra toe bijdragen. Wat denk je bijvoorbeeld van een kinderkeuken of speelgoedwinkeltje mét allerlei extra benodigdheden zoals een houten cappuccino apparaat, een plank met groenten en fruit of houten eieren.

Of van een hijskraan, houten rollerbaan met auto’s, een trein, metalen raceauto’s, enz. Al dit bouwspeelgoed vind je bij HEMA.

Een poppenhuis met kleine meubels om alles leuk in te richten vind je dan weer bij Flying Tiger. Keuze genoeg! 😊

Liever Sinterklaas zelf ontmoeten? Dat kan ook! Op zaterdag 4 december komt hij naar Shopping Gent Zuid en deelt hij samen met zijn roetpieten lekkers uit. Je vindt alle informatie op gentzuid.be/sinterklaas. Tot dan!