5 manieren om sporten leuker te maken

Posted 18 Oct 2021

Vanaf 4 oktober t.e.m. 30 oktober is het Tuupe Sportief! Hiermee slaan Decathlon en Shopping Gent Zuid de handen in elkaar om sport dicht bij jou te brengen. In het voormalige pand van H&M op het gelijkvloers kan je terecht voor een VR Playground, een uitleendienst voor sportspullen, workshops, enz. Maar daarnaast delen we hier ook enkele tips om sporten een stuk leuker te maken! Vanaf nu kijk jij nooit meer op tegen die work-out 😉

Een nieuwe sportoutfit doet wonderen

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ruil je oude legging en veel te wijde T-shirt in voor een nieuwe sportoutfit. Je zal zien dat dit meteen meer zin geeft om ook daadwerkelijk te beginnen sporten. Je voelt je zelfverzekerder en kan deze positieve energie gebruiken om je work-out vol enthousiasme te beginnen. Probeer het gerust zelf eens uit 😊 Wedden dat jij die volgende work-out rockt?

Maak een fantastische playlist

En over rocken gesproken… Stel een killer playlist met al je favoriete nummers samen en laat de muziek knallen terwijl jij je in het zweet werkt. De juiste beat kan je tijdens het sporten een instant boost geven. Hierdoor maak jij je hoofd helemaal vrij, kan je je focussen op je bewegingen én laat je alle zorgen van je afglijden!

Denk eraan om jezelf te belonen

Natuurlijk biedt sporten zelf al een heleboel voordelen. Je maakt endorfines aan, je bloeddruk gaat omlaag en de verhouding tussen je goede en slechte cholesterol verbetert. Maar wie nog nét dat extra duwtje in de rug kan gebruiken om te gaan sporten, kan zichzelf ook belonen. Wat dacht je van een stukje cake? Of gewoon een heerlijk middagje shoppen? Na al dat harde werk mag je jezelf best iets gunnen, toch? 😉

Neem deel aan een social run of social ride

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ook tijdens het sporten. Daarom kan je op woensdag 27 oktober gratis deelnemen aan de social run van Tuupe Sportief. Het concept is simpel: een social run met ruimte voor een babbel met collega-lopers, met een no drop policy… Samen uit, samen thuis!

En voor wie liever fietst, zijn er de social rides op zaterdag 23 en 30 oktober. Je kan je deelname voor een social run of social ride bevestigen via het Facebook event.

Lees of luister naar het verhaal van Bashir

Op woensdag 27 oktober komt ook onze zilveren medaillewinnaar op de marathon langs, Bashir! Dit is het moment om zijn boek aan te kopen en het persoonlijk te laten signeren. Laat jij je ook inspireren door zijn mooi verhaal?

See you there!