Shopping Gent Zuid: de place to be voor studenten

Posted 29 Sep 2021

Het is zover! Alle 74.000 studenten keren terug naar Gent… Ben jij ook klaar voor een nieuwe start? Kom dan op 13 oktober 2021 bij Shopping Gent Zuid je Guido Student Pack ophalen! Maar ook op alle andere dagen ben je hier welkom 😉 Duik in ons aanbod van lekkere, handige, modieuze én gewoonweg leuke dingen!

Ontbijt of heerlijke meeneemkoffie

Moet je vroeg uit de veren voor de les? Dan kan je een snelle stop bij Panos maken voor een knapperige croissant en lekkere meeneemkoffie. Al kan je natuurlijk ook bij Cantata langsgaan voor meer dan 100 soorten koffie die je daarna op kot kan bereiden… Zo begin je elke lesdag met jouw favoriete koffiesmaak!

Een lekkere lunch

Maar ook ’s middags vind je bij Shopping Gent Zuid allerlei lekkers! Ga langs bij Foodmaker voor een snelle maar toch gezonde lunch. Of geniet samen met vrienden van de verfijnde smaken bij Oumi Sushi, je sushizaak in hartje Gent. Daarnaast ben je ook altijd welkom bij Brasserie ’t Zuid voor een hapje en drankje, belegde broodjes, croques, salades en pasta’s. Oh en vanaf 14u ook voor verse pannenkoeken, wafels en appeltaart! De ideale studiepauze als je het ons vraagt 😉

Studiemateriaal

Lege balpannen, volgekrabbelde notitieboekjes of een versleten etui? Bij Standaard Boekhandel, HEMA, Flying Tiger en Pipoos vind je al je studiemateriaal. Zo kan je vol goede moed aan het nieuwe academiejaar beginnen!

Leuke outfits

Bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe outfit! Heb je onlangs plaats gemaakt in je kleerkast of is het tijd om wat dikkere truien in te slaan voor het najaar? Bij Celio*, NAF NAF, Pronti, Veritas, Venizi, Etam, #CDKN en Pearle vind je alles wat je zoekt: van kleding tot accessoires en een goede bril waarmee je zelfs de kleinste details in de PowerPointpresentatie van elke prof spot!

De plek voor ontspanning

Work hard, play hard. Even ontspannen tijdens het academiejaar? Sportievelingen kunnen terecht bij Sport Nutrition, terwijl gamers zich kunnen uitleven bij Barvatar. Vanaf 4 oktober opent Barvatar namelijk de deuren en verwelkomt het gamers, e-sportievelingen en iedereen die benieuwd is naar de bar of de evenementen. Hier worden plezier, eten en drinken en games gecombineerd. Klaar voor een ongezien aanbod aan fun, events, competities en opleidingen?

En niet vergeten: kom op 13 oktober 2021 naar Shopping Gent Zuid voor je Guido Student Pack! Perfect voor een opkikker en heel wat goede en studentenbudget-proof tips 😊 Je kan je registreren via https://www.guido.be/…/tabid/311/ActionID/67/Default.aspx