Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Posted 26 Aug 2021

De zomervakantie loopt ten einde… Nu het nieuwe schooljaar van start gaat en ook het nieuwe academiejaar voor de deur staat, delen we graag onze tips voor een vlotte start! Heb jij onze musthaves voor studenten al in huis?

Een nieuwe agenda

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Dankzij een stijlvolle schoolagenda van bij Hema, Flying Tiger of Standaard Boekhandel vergeet jij geen enkele deadline meer. Bovendien vind je er ook een heleboel kleurrijke planners om georganiseerd aan het schooljaar te beginnen 😊

Notitieboekjes en schrijfgerei

Het einde van de zomervakantie is hét moment om je volgeschreven notitieboekjes en cursusblokken van vorig jaar weg te gooien en in te ruilen voor nieuwe exemplaren! Kijk daarnaast zeker eens of je markeerstiften en balpennen nog niet op zijn… Wat je ook nodig hebt voor in je etui, je vindt het ongetwijfeld bij Hema, Flying Tiger, Standaard Boekhandel of Pipoos!

Bureaulamp en opbergdozen

Ook je studeerplek verdient in september een kleine opknapbeurt! Een coole bureaulamp of handige, mooie opbergdozen mogen zeker niet ontbreken. Of wat dacht je van een roségouden brievenvak of een passer in pastelgroen? Hema en Flying Tiger zijn de place to be voor bureauspullen in een esthetisch jasje!

Een rugzak of boekentas

Een nieuwe rugzak of boekentas is dan weer de ideale plek om al die schoolspullen in op te bergen. Van boekentassen in neutraal zwart tot rugzakken met speelse motieven… Bij Pronti is er voor elke student wat wils 😊

Comfortabele schoenen

Daarnaast vind je bij Pronti ook jouw nieuwe favoriete paar schoenen. Perfect wanneer je ’s morgens moet lopen om de schoolbus te halen. Of wanneer je je moet haasten om van het ene klaslokaal naar het andere te gaan… En, je ziet er ook nog eens ontzettend stijlvol uit!

We wensen alle studenten een fijne start van het nieuwe schooljaar!