De leukste cadeautips voor Vaderdag

Posted 27 May 2021

Op zondag 13 juni is het tijd om alle papa’s in de bloemetjes te zetten. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau om jouw vader, schoonvader, opa, pluspapa,… mee te verrassen? Lees dan snel verder en ontdek onze leukste cadeautips voor Vaderdag!

Een heerlijk ontbijt

De klassieker der klassiekers voor Vaderdag: ontbijt op bed! Laat een ontbijtmand leveren bij je papa of verras hem met een zelfgemaakt ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan lekkere koffiekoeken, versgeperst fruitsap, een paar pistolets en beleg,… En waarom geen pannenkoeken of wafels? Superlekker! 😊 Ook een kop koffie of thee mag ’s ochtends niet ontbreken. Stop bij Cantata en kies je vader zijn favoriete smaken uit het gigantische aanbod!

Een pakket sportvoeding

Voor een cadeautje voor de sportieve vaders moet je dan weer bij Sport Nutrition zijn. Hier vind je de belangrijkste merken in sportvoeding en welzijn. Wat dacht je van een leuk pakket? Of een cadeaubon waarmee hij later zelf zijn favoriete merken kan komen inslaan? Ontzettend handig!

Een nieuwe bril

Van leesbrillen om beter naar zijn favoriete televisieprogramma te kunnen kijken, tot coole zonnebrillen om ’s zomers van de zon te genieten… Bij Pearle vind je zonder twijfel de perfecte bril voor je papa!

Parfum of verzorgingsproducten

Parfum is altijd een goed idee! Bij ICI Paris XL ben je alvast aan het juiste adres om je vader zijn nieuwe favoriete parfum te scoren. Of misschien is zijn huidverzorging wel aan een upgrade toe? Kies uit een ruim aanbod van verzorgingsproducten voor moderne papa’s!

Een goed boek

Houdt jouw vader van lezen? Is hij een grote wielerfan? Of is hij niet van achter de kookpotten of uit zijn moestuin weg te slaan? Bij Standaard Boekhandel vind je een passend boek voor elke papa! Van de nieuwste literaire romans tot nagelbijtend spannende thrillers en boeiende non-fictie boeken over zijn favoriete hobby. En niet te vergeten: een leuk kaartje voor Vaderdag vind je er ook 😊

We wensen alle papa’s alvast een fijne Vaderdag!