Ga voor een kleurrijke zomer!

Posted 29 Apr 2021

Dankzij de nieuwste trends verwelkomen we deze zomer een optimistische regenboog aan modekleuren: van zonnig geel tot intens roze, van een kleurenexplosie in je voorjaarsgarderobe tot in je interieur. Waar voeg jij dit voorjaar wat extra kleur aan toe? We delen hieronder alvast onze tips! 😊

Experimenteer met kleur in je kleerkast

Deze zomer omarmt de modewereld een flinke dosis positiviteit in de vorm van vrolijke kleuren. In de kledingwinkels krijg je dan ook de meest uiteenlopende tinten te zien: van zacht roze dat zich ontpopt tot krachtig paars, en van sinaasappeloranje tot vurig rood. Ook de twee trendkleuren 2021 van Pantone vinden hun weg naar je kleerkast. Waar Illuminating Yellow een zonnige geeltint is, vormt Ultimate Grey een fijn evenwicht met neutraal grijs. Deze zomer is er dus voor elk wat wils!

Probeer een gewaagde make-uplook uit

Bang dat oranje en roze niet mooi matchen? Een prachtige make-uplook bewijst het tegendeel! Kies voor een oogschaduw en lippenstift met een intense kleur. Zo ontstaat een vrolijke look met positieve vibes, perfect voor de zomer!

Ook een smaragdgroene oogschaduw met subtiele winged eyeliner levert een resultaat op dat gezien mag worden. Combineer je krachtige blik met een lippenstift in een warme aardetint voor een onvergetelijke look. Bij Ici Paris XL, Holland & Barrett en Kruidvat vind je alles wat je nodig hebt!

Breng kleur in je interieur

Daarnaast kan je ook kleur gebruiken om je interieur deze zomer op te vrolijken. Bij colour blocking kan je spelen met lijnen, blokken en andere geometrische vormen om tot een verbluffend resultaat in je woning te komen. Je kan bijvoorbeeld voor een accentmuur in een opvallende kleur kiezen. Of meerdere kleuraccenten op meerdere muren aanbrengen. Jij kiest! Kijk gerust eens welke kleuren op de kleurencirkel tegenover elkaar staan, zoals kobaltblauw en okergeel bijvoorbeeld. Deze contrasterende tinten zorgen voor extra diepte in je interieur.

Daarnaast kan je enkele kleurrijke decoratiestukken aanschaffen bij Hema en Flying Tiger, of lekker zelf creatief aan de slag gaan! Na een bezoekje aan Pipoos kan je ongetwijfeld zelf je kleurrijke home deco maken 😊

Waar breng jij deze zomer extra kleur aan?