5 x inspiratie voor een leuk Moederdag cadeau

Posted 19 Apr 2021

Zondag 9 mei is het Moederdag, tijd om alle mama’s eens extra in de watten te leggen! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder, schoonmoeder, plusmama,…? Hieronder delen we alvast enkele tips!

Voor de modieuze mama

Staat jouw moeder ’s ochtends steeds twijfelend voor de kleerkast? En wordt ze helemaal vrolijk van een nieuwe outfit? Dan is een cadeautje van bij Etam of NafNaf zeker een schot in de roos! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke trui, een fleurige jurk of net een heerlijk comfortabele pyjama? Daarnaast kan je ook voor een bijzonder accessoire kiezen van bij Veritas of Venizi om elke look helemaal af te maken. Of voor een kwaliteitsvolle zonnebril van bij Pearle, zodat je moeder de zonnige dagen stijlvol tegemoet kan gaan!

Voor de lekkerbek

Wie wordt er nu niet blij van een heerlijk ontbijt? Ga langs bij Match en stel zelf een ontbijtmand samen met fruitsap, koffiebonen, vers fruit, cornflakes, pistolets, beleg, enz. Nog even een lief kaartje toevoegen en jij hebt een ontzettend leuk Moederdag cadeau!

Voor de koffieliefhebber

Begint jouw moeder niet aan de dag alvorens van een heerlijke kop koffie genoten te hebben? Bij Cantata in Shopping Gent Zuid vind je alles voor de grootste koffieliefhebber. Je hebt er keuze uit maar liefst honderd koffiesoorten… Voor elk wat wils dus! Oh, en ook wanneer je mama net heel erg van thee houdt, ben je hier aan het juiste adres 😊

Voor de boekenliefhebber

Duikt jouw moeder het liefst met een goed boek de zetel in? Of weet je dat ze heel geïnteresseerd is in tuinieren, koken, spiritualiteit,…? Bij Standaard Boekhandel vind je een interessant boek over elke hobby! Daarnaast kan je ook voor een populaire roman kiezen om deze zomer in het zonnetje in de tuin te lezen, of voor een spannende thriller om op bewolkte dagen even helemaal in te verdwijnen.

Voor de creatieveling

Voor creatieve moeders is de place to be dan weer Pipoos! Hier word je ondergedompeld in de leukste DIY projecten: van bakspullen tot schildergerief… Met deze cadeaus kan je moeder zich ongetwijfeld helemaal uitleven. Of je kan natuurlijk ook zelf aan het knutselen gaan voor haar Moederdag cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere homemade taart, een vrolijke mok of kleurrijke home deco? Of een prachtige foto van jullie leukste herinnering samen die je laat uitvergroten bij Pictro? Zo heb je meteen een cadeau recht uit het hart!

Alvast een fijne Moederdag aan alle mama’s!