De Leukste lentetrends voor in je kleerkast

Posted 21 Mar 2021

De lente staat voor het eerste zonnetje, kleurrijke krokussen, bloeiende boomtoppen en… een nieuwe start! Heb je net een fijne lenteschoonmaak achter de rug en is er weer plaats in je kleerkast? Lees dan snel verder want we delen alvast de leukste lentetrends voor 2021!

Minimalistisch zwart-wit

Eerlijk is eerlijk, na het hectische afgelopen jaar snakken we best naar wat eenvoud. En dat blijken ook de modeontwerpers gedacht te hebben… Minimalistisch zwart-wit domineert dit voorjaar de outfits. Met een wit topje, zwarte pantalon en een paar neutrale sneakers ga jij helemaal back to basic. Of kies voor een speels zwart-wit patroon in een zwierig jurkje. Laat die zonnige dagen maar al komen!

Zonnige maxijurken

Al mag het op vlak van jurken best wat meer zijn dit seizoen! Maxijurken veroveren de catwalk en zonder twijfel binnenkort ook het straatbeeld. Ga voor romantisch met luchtige stoffen die tot aan de grond reiken en je zo instant summer vibes bezorgen. Zo waan je je zelfs tijdens een dagje Oostende aan de Franse Riviera!

Wijde pijpen

Na jarenlang de onmiskenbare nummer één geweest te zijn, lijkt de skinny jeans nu toch van de troon te worden gestoten. De 90s zijn terug en dat betekent wijde pijpen! Al hoor je ons niet klagen want deze broeken met ruime pasvorm zitten meestal heerlijk. En voor een elegant resultaat kan je ze combineren met een strakke blouse of aansluitend topje. Nog even een mooie riem en jouw lentelook is helemaal af!

Luxe loungewear

Wie zegt dat comfortabel niet luxueus kan zijn, heeft het dit seizoen helemaal mis. Deze lente straal jij in linnen jurken, zijdezachte pyjamasets en stijlvolle joggingbroeken. Zo kan jij in een vingerknip van de zetel naar buiten verkassen zonder je te moeten omkleden, zalig!

Comfy hoodies

De hoodie is een echte klassieker die je moeiteloos met de meeste kledingstukken kan combineren. Hij is comfortabel en je kan er even heerlijk helemaal in verdwijnen. En wil je het toch wat gekleder? Dan combineer je jouw hoodie zó met een pantalon en hoge hakken.

Klaar om je kleerkast aan te vullen met de leukste lentetrends van 2021? Kom dan snel langs bij Shopping Gent Zuid! Bij H&M, Celio*, NafNaf, Pronti, Veritas, Etam, Hema en #CDKN Conceptstore vind je ongetwijfeld wat je zoekt! 😊