5 x inspiratie voor een valentijnscadeau

Posted 4 Feb 2021

Valentijn komt eraan! De dag waarop de liefde wordt gevierd en je je partner nog net dat tikkeltje meer in de watten mag leggen. Ben je nog op zoek naar een leuk valentijnscadeautje? Laat je dan snel inspireren door onze romantische ideeën voor hem én haar!

Een lekker geurtje

Met de luxueuze verzorgingsproducten en parfums van ICI Paris XL, Yves Rocher of Holland & Barrett weet je zonder twijfel te scoren bij je lief! Je kan kiezen voor een verleidelijk lichaamsgeurtje, stijlvolle kaarsen of een aangename interieurspray. Daarmee zorg je meteen voor de juiste sfeer in huis. Al kan je het natuurlijk ook grootster aanpakken en je eigen home spa creëren met fijne badproducten en geurende oliën!

Een home made diner

De liefde van de man en vrouw gaat door de maag 😉 Is jouw lief een echte foodie? Dan kan je ’s avonds in de keuken uitpakken met jouw kooktalenten. Met alle verse ingrediënten van bij Match weet jij ongetwijfeld een heerlijk 4-gangen diner op tafel te toveren. Ben je niet echt een keukenprins(es)? Dan kan je enkele lekkere tapashapjes voorzien en een flesje wijn uitschenken voor tijdens een filmavondje. Ontzettend gezellig!

Mooie, kwaliteitsvolle lingerie

Ook lingerie is altijd een leuk valentijnscadeau! Stoer, sexy of elegant… waar je lief ook fan van is, je vindt het juiste lingeriesetje ongetwijfeld bij Etam of Veritas. Of je kan gewoon voor heerlijk zachte en matching pyjama’s gaan natuurlijk. Lekker comfy tijdens deze koude winteravonden!

Een leuk hobbyproject

Nog steeds geen inspiratie voor een valentijnscadeau? Bedenk dan wat de grootste hobby van je lief is. Duikt hij of zij graag in de zetel met een goed boek? Dan moet je bij Standaard Boekhandel zijn. Is de liefde van jouw leven eerder een creatieve ziel? Dan ben je bij Pipoos, Hema of Flying Tiger ongetwijfeld aan het juiste adres. Voor sportieve types neem je best eens een kijkje bij Sport Nutrition. En voor de liefhebbers van Marvel, Harry Potter en Star Wars is er de leuke 4 Geeks shop!

Een handige cadeaubon

Heb je écht geen idee wat je moet kopen voor Valentijnsdag? Dan kan je ook lekker op safe spelen met een handige cadeaubon van Shopping Gent Zuid! Zo kan je lief zelf zijn of haar cadeautje komen uitkiezen. Al kan je ook altijd nog even stoppen bij Cantata voor een leuk koffie- of theegeschenk. Of bij Venizi voor een mooi juweeltje.

Bij Shopping Gent Zuid vind je zonder twijfel het ideale valentijnscadeautje!