Zo houd je je hoofd warm deze winter

Posted 21 Jan 2021

De remedie tegen koude en grijze dagen? Een heerlijk warm hoofddekstel! Liefst eentje dat ook nog eens moeiteloos bij de rest van je outfit past. Zo kan je zonder te klappertanden een winterse wandeling in de natuur gaan maken, fietsen langsheen mooie plekjes of er samen met je trouwe viervoeter op uit trekken.

Een elegante haarband

Een haarband is de perfecte oplossing voor wie deze winter lekker warm wil blijven zonder het kapsel in de war te brengen. Bovendien ziet een haarband er ook bijzonder stijlvol uit. Wat dacht je van een exemplaar bezet met parels of in een vrolijk kleurtje? Dat vormt ongetwijfeld een leuke combinatie met de rest van je outfit! En wat nog makkelijker is? Een haarband past in elke handtas. Zo ben je altijd klaar om de koude buiten te gaan trotseren en blijven je oren de hele tijd beschermd tegen de ijzige wind.

Een warme muts

Dalen de temperaturen verder naar beneden en houd je je hoofd graag nog warmer? Dan is een comfortabel zachte muts jouw redder in nood, zelfs op de koudste winterdagen! Bovendien zijn er mutsen in de meest uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Zo vind je altijd eentje die perfect bij jouw garderobe past! Of je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan. Een muts is een fijne eerste keuze voor wie wil starten met breien. Je hoeft zeker nog geen professional te zijn. Even de benodigde breispulletjes en wol in je lievelingskleur halen bij Veritas of Pipoos, en jij kan aan de slag!

Een stijlvolle hoed

Daarnaast is ook een hoed een stijlvolle manier om je hoofd deze winter warm te houden. Denk bijvoorbeeld maar aan een wollen vissershoedje met een teddy look. Of aan een zwarte baret die zo uit het Parijse straatbeeld had kunnen komen. Ook een klassieke dameshoed is een goede manier om je look een extra touch te geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hoed in karamelkleur voor een vrouwelijke, elegante uitstraling. Mooi en handig bij regenbuien! Houd hem alleen goed vast bij stevige windvlagen, zodat hij niet plots van je hoofd waait.

Welke haarband, muts of hoed je ook op het oog hebt, bij Shopping Gent Zuid vind je ongetwijfeld wat je zoekt! En hier binnen is het ook heel aangenaam, droog en warm winkelen op koude winterdagen 😉