5x inspiratie voor de leukste Sinterklaascadeautjes

Posted 12 Nov 2020

Hoor wie klopt daar kinderen? Het is Sinterklaas! Op 6 december gaat de goede man zoals steeds van huis tot huis met zakken vol lekkers en cadeautjes. Moet jouw kleine oogappel zijn lijstje nog opstellen of kan je als mama of papa wel wat extra inspiratie gebruiken? We zetten alvast enkele leuke ideeën voor toffe Sinterklaascadeautjes voor jullie op een rijtje!

Creatieve Sinterklaascadeaus

Leeft jouw kindje zich het allerliefst uit met verf, klei, washi tape, kleurpotloden en stiften? Bij Pipoos vind je alles om na uren knutselpret de allermooiste kunstwerken tevoorschijn te toveren. Hier haalt Sinterklaas dan ook alles voor kleine creatievelingen!

Zelf glinsterende sieraden maken, prachtige tekeningen ontwerpen die een plekje op de koelkast veroveren, slijm maken boordevol glitters of samen met jou de meest verrukkelijke cupcakes bakken? Het kan allemaal!

Avontuurlijke Sinterklaascadeaus

Maar ook voor speelvogels heeft Sinterklaas heel wat leuks! Houten blokken om te stapelen, schattige verkleedpakjes, speeltenten en knuffels.

Voor de allerleukste gezelschapsspelen kan je dan weer terecht bij Standaard Boekhandel. Van klassiekers zoals Monopoly tot 1000 Bommen & Granaten voor kleine piraten en Paw Patrol speelkaarten voor grote avonturiers. Perfect voor gezellige momenten samen met het hele gezin!

Puzzels zoals The Jungle Book leveren dan weer de allermooiste resultaten op die je nadien altijd op een groot karton kan lijmen of in een fotokader steken!

Fantasierijke Sinterklaascadeaus

Het Sinterklaasfeest is ook het ideale moment om in de meest betoverende verhalen te duiken. Met de boeken van Geronimo Stilton en #LikeMe zijn je kinderen ongetwijfeld uren zoet.

Of wat dacht je van het Dag Sinterklaas Voorleesboek of De Mooiste Bedtijdverhalen voor de allerkleinsten? Bij Standaard Boekhandel vind je het allemaal.

Lekkere Sinterklaascadeaus

Op 6 december mag ook wat lekkers niet ontbreken! Bij Match of Kruidvat vind je lekkere peperbollen om thuis de naam van je zoon of dochter mee te spellen. Of verwen ze met marsepein, chocoladeletters en snoepjes. Of lekker gezonde mandarijntjes natuurlijk!

Nog meer inspiratie voor het Sinterklaaslijstje? Ook tijdens de huidige coronamaatregelen kan je bij Shopping Gent Zuid terecht voor de allerleukste Sinterklaascadeautjes in Standaard Boekhandel, Pipoos, Kruidvat en Match!