Zo kom je helemaal in Halloweensfeer

Posted 15 Oct 2020

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en binnen maken we het dan weer met veel plezier extra gezellig! Kijk jij er ook naar uit om binnenkort heerlijk te griezelen? Of om samen met de kindjes Halloween te vieren? We delen alvast enkele tips om thuis helemaal in de betoverende sfeer van Halloween te komen!

De leukste Halloweendecoratie

Enkele leuke lichtslingers in de vorm van pompoenen, skeletten en vleermuizen maken je huis meteen een tikkeltje duisterder. En wat dacht je van een feestelijke kaarsenhouder in de vorm van een pompoen? Of enkele decoratieve spinnen om je gezinsleden beet te nemen? Bij Flying Tiger en Hema vind je alles om je huis een griezelige Halloween look te geven!

Verse pompoensoep

Bij de herfst hoort een lekkere tas pompoensoep. Heerlijk om je te verwarmen na een spookachtige avond met het gezin. Zo kan je samen een boswandeling gaan maken of het gewoon extra gezellig maken in de tuin, mét enkele bijhorende spookverhalen om te vertellen natuurlijk.

Griezelige boeken

Maak je het op Halloween vooral gezellig binnen? Dan kan een goed griezelboek niet ontbreken! Bij Standaard Boekhandel vind je de leukste thrillers en horrorverhalen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige klassieker zoals Frankenstein, of The Shining van Stephen King. Voor wie het net allemaal wat minder eng mag, zijn er de nagelbijtend spannende Scandinavische thrillers. En voor de kleinsten is er het boek van De Nachtwacht, want ook in Schemermeer wordt Halloween gevierd!

Lekker zoet

Trick or Treat! Bij Kruidvat, Hema, Flying Tiger en Match vind je lekkernijen in Halloween thema! Van een schedel in chocolade tot de klassieke maar oh zo lekkere Draculatanden. Halloween is het perfecte excuus om stiekem een heleboel lekkers in huis te halen!

Creatief knutselen

Daarnaast kan je thuis ook creatief aan de slag gaan. Wil je duivelse cupcakes maken? Griezelige gipshanden of spookjes in elkaar boetseren? Een Halloweentaart bakken? Of misschien groen slijm maken? Bij Pipoos vind je alles wat je zoekt voor een heerlijke dag knutselen samen met de kindjes!

Happy Halloween!