5 beautytips om te stralen dit najaar

Posted 17 Sep 2020

Terwijl we nog even genieten van late zonnige zomerdagen, komt de herfst steeds dichterbij. Klaar om je beautycase autumn proof te maken? We delen alvast onze 5 beautytips om ook tijdens het najaar de hele dag te stralen!

Klassiek blauw

Blauw veroverde overduidelijk het hart van de modedesigners. Deze herfst stelen futuristische blauwtinten zoals metallic spaceship en iceberg blue de show. En dat blauw absoluut de trendkleur van het najaar wordt, bewijst ook Pantone. Het Amerikaanse kleureninstituut riep Classic Blue uit tot kleur van het jaar 2020. Dit is dan ook het perfecte moment om een vleugje donkerblauw toe te voegen aan je make-up look!

Romantisch roze

Roze was al waanzinnig populair in het voorjaar en het ziet er naar uit dat de zachte tint ook dit najaar blijft scoren. Geef je gezicht extra diepte met een zijdezachte blush op je wangen en een prachtige roze finish op je lippen. Wedden dat je hier ’s morgens instant vrolijk van wordt?

Een herfstig geurtje

Tijd om de zomerse zwoele geuren die ons herinneren aan zon, zee en strand even terug op te bergen en in te ruilen voor een herfstig exemplaar. Wat dacht je van het gezellige aroma van vallende bladeren en een rokerig, knapperend haardvuur? De nieuwe najaarsparfums zijn warm en vol. Kies jij ook voor kruidig en zoet deze herfst?

Volle crèmes

Wanneer er dit najaar dikke regendruppels uit de lucht komen vallen en de wind ietwat gemeen in je huid snijdt, zijn een dag- en nachtcrème jouw redder in nood! Een volle, vettige crème voedt je huid intens. Vergeet niet om af en toe te scrubben om dode huidcellen te verwijderen en verwen jezelf met een heerlijk ontspannend gezichtsmasker, serum en gezichtsolie. Oh, en na al dat handen wassen, mag natuurlijk ook een tube handcrème niet in je tas ontbreken!

Weelderige haren

Heb je net je haren perfect in model gelegd, komt er plots een vreselijke windvlaag op zetten. Pluizig of statisch haar is een van de grootste beauty-ergernissen in het najaar. Gelukkig kan je je haren tijdens deze periode extra in de watten leggen met een voedend haarmasker, haarserum en zachte haarborstel. Zo geef je je haren tijdens die grauwe, grijze dagen een broodnodige boost!

Klaar voor de herfst? Al je favoriete beautyspulletjes shop je Shopping Gent Zuid! We verwelkomen je met veel plezier bij Ici Paris XL, Holland & Barrett, Yves Rocher en Kruidvat.