Zo ben je klaar voor het nieuwe schooljaar

Posted 30 Aug 2020

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur! Tijd om de potloden te scherpen, de collegeblokken van onder het stof te halen en uit te kijken naar een vrolijk weerzien met de klasgenoten. En om het nieuwe schooljaar extra goed te starten? Daarvoor zetten we alvast enkele leuke musthaves op een rijtje!

Een comfortabele rugzak

Nieuwe schoolboeken, een etui, je portemonnee en smartphone, een lunchpakket… Een comfortabele, ruime rugzak is onmisbaar om al je spullen netjes in op te bergen.

Is jouw rugzak na al die jaren dringend aan vervanging toe? Ben je op zoek naar een groter en steviger exemplaar? Of denk je er over na om je rugzak in te ruilen voor een stijlvolle, oversized handtas? Bij Shopping Gent Zuid vind je zonder twijfel wat je nodig hebt!

Een stralende outfit

Een nieuw schooljaar? Dat vraagt om een frisse look! Dit is het ideale moment om je kleerkast op te ruimen en plaats te maken voor enkele knallende basic kledingstukken en statement items. Oh, en momenteel geniet je nog nét van de allerlaatste soldenkoopjes… Perfecte timing dus!

Voldoende schrijfmateriaal

Om het nieuwe schooljaar echt goed voorbereid te starten, heb je een volle etui nodig. Denk maar aan nieuwe pennen, een potlood, gom, meetlat… En enkele highlighters in allerlei verschillende kleurtjes om binnenkort opnieuw volop aan het markeren te slaan!

Notitieboekjes en een planner

Een leuk schriftje of notitieboekje komt altijd van pas. Sla een voorraad schriften, schrijfblokken en notitieblokken in voor al je aantekeningen, taken en krabbeltjes. Je vindt ze in allerlei verschillende kleuren, vormen en prints bij Standaard Boekhandel, Hema, Flying Tiger en Pipoos. Of maak een overzichtelijke planning in je nieuwe agenda of weekplanner.

Een stijlvolle brooddoos

En voor tijdens de middagpauze? Een praktische brooddoos natuurlijk. Die trouwens helemaal niet saai hoeft te zijn. Bij Hema en Flying Tiger vind je de allerleukste exemplaren in toffe prints. Of je nu boterhammen of een zelfgemaakte pasta of slaatje verkiest… Met een stijlvolle brooddoos kan jij je lekkere lunch veilig opbergen.

En verder?

Een goede, hippe bril van bij Pearle om alle aantekeningen van de leraar haarscherp te zien. Een abonnement bij Scarlet om het hele schooljaar lang zorgeloos te surfen. Oh, en een zalig gezichtsmaskertje van bij Holland & Barrett of Ici Parix XL om jezelf heerlijk te verwennen op het einde van de eerste schooldag!

Veel succes aan alle studenten!