7 leuke koopjes tijdens de solden

Posted 30 Jul 2020

Hoera, daar zijn de solden! Shopping Gent Zuid verwelkomt je graag met lage prijsjes en straffe kortingen. Of je nu langskomt voor enkele nieuwe outfits in je kleerkast, een hippe bril op je neus of comfortabel paar schoenen aan je voeten: hier vind je ongetwijfeld wat je zoekt! En had je al aan deze 7 leuke items gedacht die je tijdens de solden goedkoper kan scoren?

Duurzame basics voor je kledingkast

De witte blouse, de zwarte blazer, de trench coat en de kokerrok. Stuk voor stuk fijne en tijdloze basics die je eindeloos kan combineren en waar je de komende jaren nog veel plezier aan zal beleven. Oh, en een goed zittende jeans natuurlijk. Die kan ook niet in je kleerkast ontbreken! Je scoort deze basics tijdens de solden bij H&M, Celio*, NafNaf en Only.

Een paar comfortabele schoenen

Dat ene paar pumps dat je voeten elke keer opnieuw martelt? Of die witte sneakers die tot op de draad versleten zijn? Tijd om de schoenen die je niet meer draagt weg te gooien en plaats te maken voor iets nieuws! De solden zijn het ideale moment om je slag te slaan bij Pronti en enkele stevige en comfortabele pumps, sneakers of sandalen mee naar huis te nemen.

Kwaliteitsvolle verzorgingsproducten

We houden van het zomerzonnetje! Of je nu heerlijk gaat barbecueën met je bubbel of zalig gaat relaxen in de tuin met een goed boek en fruitig ijsje… Een zonnecrème beschermt je snoet tegen al die intense zonnestralen. En het wondermiddel tegen droge haren? Een fantastisch haarmaskertje! Klaar om tijdens de solden enkele kwaliteitsvolle verzorgingsproducten in te slaan? Ga dan zeker eens langs bij Ici Paris XL, Kruidvat, Yves Rocher en Holland & Barrett.

Een passende bril of zonnebril

Verwarde je onlangs nog de peper met het zout? Of wordt het lezen van de ondertitels van je favoriete Netflixserie steeds moeilijker? Dan heb je nu geen enkel excuus meer om geen bril in huis te halen! Bij Pearle vind je namelijk de allerleukste monturen die zonder twijfel perfect bij je outfit passen. Oh, en ook een goede zonnebril kan je altijd wel gebruiken!

Een superzachte pyjama

Nu we allemaal wat meer tijd thuis doorbrengen, kan je nooit te veel pyjama’s hebben. Een extra comfy exemplaar van bij Etam of Hunkemöller zorgt voor uren kijkplezier tijdens je filmmarathon of wanneer er een avondje me-time op de planning staat!

Stijlvol schoolgerief

Een nieuwe agenda, coole notitieboekjes, markeerstiften in alle kleuren van de regenboog,… Haal alvast al je schoolspullen in huis. Bij Standaard Boekhandel, Hema, Flying Tiger en Pipoos vind je zonder twijfel alles wat je zoekt! En ook wanneer je geen les meer hebt, kan je nooit te veel leuke notitieboekjes hebben. Toch? 😉

Een nieuw favoriet geurtje

Last but not least… De solden zijn het perfecte tijdstip om je eens aan een ander geurtje te wagen. Ruil je vertrouwde parfumflesje dus gerust eens in voor een nieuwe favoriet. Wedden dat je bij Ici Paris XL of Yves Rocher op slag verliefd wordt op al die heerlijke geuren?

Happy solden! P.S. We zorgen er bij Shopping Gent Zuid uiteraard voor dat je ook tijdens de coronamaatregelen veilig en aangenaam kan winkelen.