De leukste cadeautips voor Vaderdag

Posted 7 Jun 2020

Bij Shopping Gent Zuid hebben we ons goed voorbereid zodat je in alle veiligheid kan komen winkelen. Wil jij jouw vader verrassen met een geweldig cadeau voor Vaderdag? Maar kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Hieronder zetten we alvast enkele tips voor toffe geschenken op een rijtje! Wedden dat jouw papa hier heel blij van wordt?

Een stijlvolle outfit

Loopt jouw vader er graag stijlvol bij maar is hij niet zo dol op winkelen? Ga dan lekker shoppen in zijn plaats en stel een toffe zomeroutfit met T-shirt, short en schoenen samen. Bij Celio*, H&M en Pronti vind je zonder twijfel wat je zoekt! Is jouw vader net wél een echte shopaholic? Dan geef je met een cadeaubon van Shopping Gent Zuid uren winkelplezier cadeau!

Een lekker luchtje

De klassieker onder de cadeautjes: parfum! Bij Ici Paris XL hebben ze enkele geweldige mannengeuren. Slaat de keuzestress al toe? Geen nood! De verkoopsters helpen je graag om een parfum voor je vader te kiezen. Bovendien zijn er ook geschenkpakketten, aftershave en heel wat huidverzorgingsproducten. Met de juiste skincare producten van bij Ici Paris XL, Holland and Barrett of Kruidvat wordt de huid van je vader optimaal beschermd!

Een goed boek

Ook een boek is altijd een geweldig geschenkidee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende thriller of misdaadroman voor je vader? Of een boek over de actualiteit of de biografie van zijn grootste sportheld? Of misschien is je papa wel een fantastische hobbykok, barbecuefanaat of moestuinliefhebber? Bij Standaard Boekhandel vind je vast en zeker een boek dat helemaal bij jouw vader past.

Allerlei sportbenodigdheden

Gaat jouw vader geen enkele sportieve uitdaging uit de weg? Dan kan je hem verrassen met een paar stevige sportschoenen van bij Pronti! Of je kan langsgaan bij Sport-Nutrition of Holland and Barrett en een geschenkmand met proteïnen, shakebekers, sportdranken, sportvoeding en meer samenstellen. Perfect voor de sportieve papa!

Een nieuwe bril

Kan je vader wel een nieuwe leesbril gebruiken? Bij Pearle vind je de leukste brillen, zonnebrillen, lenzen en toebehoren. Zo kan je vader ook meteen heel wat beter in het boek lezen dat je hem gekocht hebt. Of kan hij buiten in de zon gezellig tuinieren dankzij zijn nieuwe zonnebril!

We wensen alle papa’s alvast een fijne Vaderdag!