De leukste outfits voor een communiefeest of lentefeest

Posted 8 Mar 2020

Viert jouw kleine oogappel binnenkort zijn of haar communie of lentefeest? En ben je nog op zoek naar een avontuurlijke look of zwierige prinsessenjurk? Het uitzoeken van een geslaagde outfit vinden veel kinderen een van de leukste voorbereidingen van het feest. Schattig, helemaal on trend of heerlijk opvallend in een knallende print? Bij Shopping Gent Zuid vindt jouw mini-me vast en zeker een passende feestoutfit. Zo kunnen jullie samen zorgeloos aftellen naar de grote dag!

Glamoureus voor kleine popsterren

Steelt jouw zoon of dochter elke keer opnieuw de show? Kan ze niet wachten om op de planken te staan? Of droomt hij stiekem van een grote carrière als vlogger of danser? Bij Shopping Gent Zuid vind je de ideale outfit voor de sterren van morgen! Ga voor een prachtig communiekleedje met mooie open rug voor een elegante look, een stijlvol hemdje dat nooit out of style gaat of een echte blikvanger zoals een blouse met glitters. En voor die extra wow-factor? Dan mogen pailletten en coole accessoires niet ontbreken.

Zo is jouw zoon- of dochterlief helemaal klaar om te poseren voor de camera. Hallo, supertoffe communiefoto’s!

Fris en kleurrijk voor kleine speelvogels

Mag het voor jouw kleine bengel gerust allemaal wat kleurrijker zijn? Mix en match er dan op los! Kies voor communiekledij met een leuke twist zoals een grote strik of opvallende print. Geen kleur is bovendien te gek. Van pastelgeel tot knalroze… Of een prachtig palet van regenboogkleuren. Het is uiteindelijk een feestje, toch?

Een sprookjesachtige diadeem of witte accessoires om met het fleurige geheel te combineren, maken deze look helemaal af. Heb je een communieoutfit gekozen met een detail op de rug? Dan kan je de haren opsteken om het nog meer te laten opvallen. Dit is een look die zonder twijfel complimentjes oplevert!

Heerlijk comfortabel voor kleine avonturiers

Speelt jouw zoon of dochter het allerliefste met vriendjes buiten? Dan wil je een communieoutfit waarmee ze naar hartenlust in de bomen kunnen klimmen of het speelpark kunnen veroveren. Kies bijvoorbeeld voor een donkere broek met feestelijke top en leuk vestje dat makkelijk uit kan. Of een comfortabel jurkje dat zo te combineren is met een paar feestelijke sneakers.

En voor een extra stoere touch? Een bomberjasje! Zo kan jouw kleine avonturier zich op het feest helemaal uitleven in het springkasteel. Genieten maar!

Maar ook voor grote zus of broer, mama of papa, vind je enkele feestelijke outfits bij Shopping Gent Zuid. Kom dus gerust eens langs bij H&M, Only, Celio* of NafNaf. Zo wordt het een communie- of lentefeest om nooit te vergeten!