De 5 leukste Valentijn cadeautips

Posted 10 Feb 2020

Hallo februari, maand van de verliefde koppeltjes. Wil jij jouw vriend of vriendin graag verrassen met een leuk Valentijncadeau? Dan helpen deze 5 geschenktips je zonder twijfel al op de goede weg!

Voor de zoetekauw

Is jouw lief verzot op alles met een laagje suiker? Stop dan even bij Kruidvat of Match om een gigantische toren van snoep in te slaan. Ook chocolade is altijd een goed idee. En wie niet bang is om zelf de keuken in te trekken, kan een lekkere taart of verschillende kleurrijke cupcakes bakken. Bij Pipoos vind je alvast alles wat je voor dit smakelijke Valentijncadeau nodig hebt. Bovendien kan je achteraf ook zelf eens van je creatie proeven!

Voor de crazy plant lady

Staat het hele huis van jouw lief vol met planten? Dan kan je met een mooi boeket bloemen, een adembenemende stippenplant of een makkelijk te onderhouden cactus bijzonder weinig verkeerd doen. Beloofd! Bovendien kan je eenvoudig een extraatje toevoegen door even bij Flying Tiger of Hema te stoppen voor een toffe vaas of vrolijke bloempot. De perfecte eyecatcher om je cadeau in te steken!

Voor de beauty lover

Moet je ’s morgens altijd geduld uitoefenen voor je eindelijk in de badkamer kan? Dan maak jij jouw beautyliefhebber ongetwijfeld blij met een flesje parfum van bij Ici Paris XL. Of wat dacht je van een verzorgingsmasker van bij Yves Rocher of Holland and Barrett? Een leuke cadeautip voor hem en haar.

Voor de shopfanaat

Is jouw partner altijd als eerste op de hoogte van alle fashiontrends? Dan is een cadeaubon van Shopping Gent Zuid een origineel cadeau-idee! Maak er meteen een uitstapje van en start de dag goed met een heerlijk ontbijt bij Brasserie ’t Zuid. Daarna kunnen jullie samen de winkels induiken. Wedden dat je modebewuste lief hier instant happy van wordt?

Voor de filmliefhebber

Van Star Wars tot Harry Potter… 4Geeks is het walhalla voor filmfanaten en stripliefhebbers. Heb je een tof gadget gevonden? Dan kan je nog even op zoek gaan naar een comfy pyjama in een van de kledingwinkels. Enkel nog wat popcorn en een goede film toevoegen en jouw romantische filmavond is gepland!

Veel plezier!