Feestelijke make-up voor Nieuwjaar

Posted 19 Dec 2019

Oudejaar en Nieuwjaar vieren, dat vraagt om een extra dosis glitter en glamour. Ga voor een opvallende look met sprankelende make-up. Geen idee welke producten je daarvoor het best gebruikt? Dankzij deze 3 tips straal jij de hele dag en avond!

Besteed aandacht aan je huid

Hoe leuk ook, de feestdagen brengen soms de nodige stress met zich mee. Cadeautjes zoeken, een feestmenu in elkaar flansen, je huis versieren… Dankzij de heerlijk geurende bruisballen in vrolijke kleurtjes van Holland & Barrett plan je met plezier een klein wellnessmomentje voor jezelf in. Zo kom je terug helemaal tot rust. Daarna nog relaxerend kleimaskertje om je huid te reinigen en te verzorgen en je bent klaar om je make-up aan te brengen.

Een foundation en camouflagestick zijn de perfecte basis om je teint te perfectioneren. Nu nog een glinsterende hightlighter van Yves Rocher om je jukbeenderen te accentueren en je ziet er stralend uit!

Laat ook je ogen stralen

Zilveren oogschaduw is niet alleen feestelijk, het zet ook je ogen extra in de verf. Het zilver versterkt de glinstering in blauwe ogen en maakt bruine ogen extra groot. Bij ICI Paris XL vind je de perfecte eyeliner voor jouw zilveren partylook. Breng een dun lijntje aan vlak boven je wimpers met Heavy Metal Glitter Eyeliner ‘Glamrock’ van Urban Decay. De superfijne glitters in de gel drogen snel op en blijven écht zitten. Tot slot geeft een laagje zwarte mascara je ogen meer diepte. Zo worden jouw ogen de blikvangers van de avond.

Maak je lippen kissproof

Wie je ook kust op oudejaar, met een kissproof lippenbalsem blijft jouw make-up de hele tijd vlekkeloos zitten. Kleur je lippen en jukbeenderen met wat Lip & Cheek balsem in de kleur Rose délicat van bij Yves Rocher. En om zorgeloos de hele avond te kunnen eten en drinken is er een laagje primer! De KissKiss Lift Smoothing Lipstick Primer van bij ICI Paris XL houdt elke kleur extra lang vast op de lippen. 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…

Alvast een heel fijn oudejaar en spetterend Nieuwjaar gewenst!