De leukste foodspots in Gent

Posted 11 Dec 2019

Na al dat kerstshoppen heb je wel een rustmomentje verdiend. Bij Shopping Gent Zuid kan je heerlijk ontspannen met een heerlijke kop koffie of thee. Zo kan jij nadien elke winterse temperatuur de baas. En om ’s middags terug op krachten te komen? Een heerlijke lunch of pannenkoek natuurlijk! Ken jij onze foodspots allemaal al?

Ontbijten bij Brasserie Zuid

Wie de ochtend meteen goed wil starten, kan terecht bij Brasserie Zuid voor een heerlijk ontbijt. Al ben je er ’s middags net zo welkom voor een hapje en een drankje. Of je nu zin hebt in een belegd broodje, een croque, salade of pasta… Hier wordt elke honger gestild. Vanaf 14u worden er bovendien verse pannenkoeken, wafels en appeltaarten geserveerd. De perfecte stop tijdens een dagje shoppen!

Lunchen bij Panos

Liever een worstenbroodje of panini? Tijdens een bezoekje aan Panos wordt elke foodie verwend met een snelle, praktische en bovenal lekkere hap. Alles voor jouw feelgood moment! Zo kan jij er nadien terug tegenaan om al je kerstcadeautjes te shoppen.

Lekker gezond bij Foodmaker

Ben jij vooral op zoek naar een heerlijke healthy lunch? Dan moet je in Gent bij Foodmaker zijn. Hier geniet je de hele dag door van de lekkerste salades, broodjes, soep en meer. Bovendien besteedt Foodmaker ook aandacht aan de ecologische omgeving. Zo kunnen ze jou meer dan ooit gezonde, lekkere en verse voeding recht van het veld op je bord brengen!

Dessert bij Nana Café

Wist je dat bananen de meest verspilde voeding ter wereld is? Bij Nana Café geniet je van een uitgebreide brunch met verschillende lekkernijen terwijl jij ondertussen meehelpt aan een wereld met minder voedselverspilling! Hier worden bananen die anders weggegooid zouden worden, gerecupereerd om te dienen als heerlijke basis van verschillende gerechten en drankjes. Proef bijvoorbeeld eens van de smoothie of de banaankaastaart met speculaasbodem. Echte aanraders als je het ons vraagt!

Smakelijk!