Cosy cocoonen tijdens de kerstvakantie

Posted 23 Dec 2019

Regen en wind tijdens de kerstvakantie? Geen probleem, dan gaan we met veel plezier binnen cocoonen! De kerstvakantie is het ideale moment om je favoriete serie te bingewatchen, een goed boek te lezen of gewoon eindeloos rond te snuisteren op Pinterest. En dankzij deze knusse musthaves maak jij het alvast extra gezellig thuis!

Knuffelzachte pantoffels

Wat is er fijner dan thuis te komen en je pantoffels aan te trekken? Dankzij jouw fluffy paar van bij Etam, Hunkemöller of Pronti zitten je voetjes heerlijk warm en zacht. En eigenlijk mag ook een paar dikke wintersokken niet ontbreken. Zaten deze niet tussen je kerstcadeautjes dit jaar? Dan kan je jezelf verwennen met een extra comfy paar wintersokken van bij Veritas!

Een comfortabele kamerjas

Dat heerlijke gevoel van jezelf in een heerlijk luxueuze kamerjas te wentelen in je hotelkamer? Dat kan ook gewoon thuis! Schaf jezelf een extra warm en knuffelzacht exemplaar aan. Zo kom je zelfs op bitterkoude winterochtenden met plezier je bed uit.

Een extra grote kop warme chocolademelk

Word jij ’s morgens ook het liefst wakker bij het heerlijke aroma van verse koffie? Haal dan snel een extra grote mok bij Hema of Flying Tiger en plof daarna heerlijk in de zetel. Geen fan van koffie? Kies dan eens voor lekkere chocolademelk mét echte chocolade. En om je winters drankje nog net dat tikkeltje meer te pimpen kan je vrolijke minimarshmallows toevoegen. Cocoonen was nog nooit zo leuk!

Een goed boek

Deze kerstvakantie is het ideale moment om nog eens een goed boek te lezen. Bij Standaard Boekhandel vind je voor elk wat wils: van die bloedstollende thriller waardoor je ’s avonds extra dicht tegen je partner aankruipt tot die heerlijk vrolijke chicklit in een winterse setting. Er is een boek voor elke mood! En geef toe, zo’n kleine digitale detox tijdens de vakantie doet ook wel eens deugd. Bye bye meldingen op de smartphone, hallo spannend verhaal om helemaal in te verdwijnen.

Heerlijke geurkaarsen

Wat een ontspannend vakantiedagje helemaal compleet maakt? Enkele geurkaarsen die voor instant sfeer zorgen natuurlijk. Kies voor een heerlijk winters geurtje zoals vanille of peperkoek. Pantoffeltjes aan, goed boek bij de hand en een extra grote mok chocolademelk. Check? Dan ben jij helemaal klaar voor een dagje cocoonen!

Geniet van de kerstvakantie!