5 x cadeau inspiratie voor kerst en nieuwjaar

Posted 4 Dec 2019

Nu de meeste kerstbomen staan, is het tijd om de cadeautjes eronder te leggen! Of je nu de Secret Santa bent van je ouders, je lief, je buurman of je neefje… Bij Shopping Gent Zuid vind je een passend geschenkje voor iedereen. En kan je toch nog een beetje inspiratie gebruiken? Dan hebben we alvast deze 5 cadeautips!

Voor romantische zieltjes

De meest gezellige tijd van het jaar vraagt om even sfeervolle cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flesje parfum van bij ICI Paris XL? Een echte aanrader voor iedereen die houdt van een heerlijk geurend geschenkje onder de kerstboom. Ook met een sieraad van bij Venizi of Veritas scoor je gegarandeerd succes. Of ga voor een fotoalbum van bij Pictro, vol met jullie mooiste herinneringen samen!

Voor boekenliefhebbers

Voor kleine en grote boekenliefhebbers ben je dan weer bij Standaard Boekhandel aan het juiste adres. Hier vind je de allerleukste romans, boeiende non-fictieverhalen, nagelbijtend spannende thrillers, creatieve kookboeken en meer. Welk genre je ook kiest, met een boek geef je altijd uren leesplezier cadeau! En voor wie zijn favoriete personages tot leven wil zien komen in coole gadgets, is er 4Geeks. De winkel voor merchandising en popcultuur.

Voor fashionista’s

Ben je op zoek naar een geschenkje voor een echte trendsetter? Kies dan voor een stijlvolle sjaal, een handtas die overal bij past, een coole haarband die elke outfit vervolledigt of een paar heerlijk knusse wanten. Bij Only, H&M, Celio* en NafNaf vind je de tofste fashion items die het hart van elk stijlicoon sneller laten slaan.

Voor de allerkleinsten

Natuurlijk denken we ook aan de allerkleinsten. Weet je nog niet wat te kopen voor je kleine deugniet? Bij Hema en Flying Tiger vind je speelgoed in alle vormen, kleuren en maten. Uren speelplezier gegarandeerd! Van een houten keukensetje voor kleine masterchefs to be tot een knuffelzachte beer om heerlijk mee naar dromenland te vertrekken.

Voor wie alles al heeft

En voor die ene persoon die echt alles al heeft? Daarvoor kan je terecht bij Shop on the Move of Madame SheShe. Hier scoor je de allerleukste gadgets! Van grappige koffiemokken tot duurzame kaarsen, unieke accessoires of ongewone kerstkaartjes. Zo vind je echt voor iedereen een passend geschenk!

Wat leg jij dit jaar onder de kerstboom?