Shop nu de leukste adventskalenders

Posted 14 Nov 2019

Langzaam maar zeker vindt de eerste sfeerverlichting een weg naar de winkelstraten. Kerstbomen worden stiekem terug van zolder gehaald en er wordt al druk over verschillende feestmenu’s gespeculeerd. Kerstmis komt dichterbij en dat betekent ook… adventskalenders! Superleuk om cadeau te geven of om voor jezelf te houden 😉

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is een heel leuke aftelkalender voor Kerstmis. De advent loopt dit jaar van zondag 1 december 2019 tot dinsdag 24 december 2019. Elke adventskalender bestaat uit 24 vakjes die geopend kunnen worden. Vanaf 1 december kan je dan per dag een vakje openen en ontdekken welk cadeau er achter het luikje schuilgaat.

Soorten adventskalenders

Je vindt adventskalenders in allerlei vormen en maten, bijvoorbeeld met cadeauzakjes of grote kerstsokken in plaats van de traditionele houten of kartonnen vakjes. Je hebt ze specifiek voor mannen, vrouwen, kinderen, chocoladeliefhebbers, beautyliefhebbers, enz. Er is altijd voor elk wat wils!

Beauty adventskalender

Speciaal voor beautyliefhebbers zijn er adventskalenders met verzorgingsproducten, make-up en parfum. Wil jij jezelf verwennen met de allerleukste beautyproducten en de lekkerste aroma’s? Haal dan snel een toffe adventskalender bij Holland & Barrett, Ici Paris XL of Yves Rocher. Zo ben jij tegen kerst omringd met de allerleukste beautyspulletjes. Perfect om de feestdagen stralend te beginnen!

Lifestyle adventskalender

Ook bij Hema vind je feestelijke adventskalenders vol kleine cadeautjes. Wat dacht je van een adventskalender met overheerlijke chocolade? Perfect voor elke kleine en grote zoetekauw! Al is het dan wel héél verleidelijk om enkele vakjes van de adventskalender enkele dagen vroeger te openen… Nom nom nom.

DIY adventskalender

Creatievelingen kunnen zich dan weer helemaal uitleven door zelf een adventskalender perfect op maat van de gelukkige te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een adventskalender in elkaar knutselen met als thema wijn, sieraden, kousen, geurkaarsen, enz. Alle benodigdheden voor zo’n toffe kalender op maat vind je bij Hema, Flying Tiger en Pipoos. Plezier gegarandeerd!

Laat het aftellen naar kerst maar beginnen!