5 tips voor een geslaagde feestoutfit

Posted 21 Nov 2019

Sta jij met de feestdagen in het vooruitzicht ook zuchtend voor de kleerkast? Dan is het tijd voor een nieuwe outfit om het einde van het jaar in stijl af te sluiten. We geven je alvast 5 handige tips voor een knallende party look die je op elk feestje kan dragen!

Een little black dress

Dé klassieker bij uitstek: het zwarte jurkje. Deze party outfit is niet voor niets al jarenlang een groot succes. Je kan er niks mis mee doen, het is tijdloos en nadien makkelijk om te toveren tot een alledaagse outfit. Oversized sweater erover en sneakers eronder en je kan er zo mee naar het werk. Bovendien is er een little black dress voor elke stijl: sexy, stijlvol, vrolijk met glitters of net schattig met kant. Het kan allemaal! Scoor jouw favoriete zwarte jurkje bij H&M, NafNaf of Only.

Fonkelende details

Het zit hem in de details. Tijd dus om wat blingbling of glitter aan jouw outfit toe te voegen! Ga voor een opvallend accessoire zoals een zilveren handtas, prachtig fonkelende oorbellen of een heuse statement ketting. Of wat dacht je van glitter scrunchies? Je vindt al je accessoires voor je party look bij Veritas, Venizi Bijoux of Madama SheShe.

Een geklede jas

Soms zou je vergeten hoe koud het buiten is. Om je onderweg naar je feestje heerlijk warm te houden, zijn er de knusse jassen van H&M, NafNaf of Only. Wat dacht je van een stijlvolle camel coat? Of een knuffelzachte teddy jas? Daarmee kan jij elke lage temperatuur de baas.

Een cool patroon

Mag het voor jou allemaal wat speelser of gewaagder? Ga dan voor een blouse met een streepje of een geklede broek met een ruitpatroon. Nu nog enkele hakken onder en jij bent klaar om naar het feest te vertrekken! Wedden dat jouw outfit de eyecatcher van de avond is?

Comfortabele schoenen

Of je nu voor hakken, sneakers of een laarsje kiest… comfortabele schoenen zijn onmisbaar voor elk feestje. Om aan het buffet aan te schuiven, buiten met vrienden naar het vuurwerk te gaan kijken of gewoon de hele nacht lang te dansen! Haal je comfortabel paar feestschoenen bij Pronti en wees niet bang om ze op voorhand al even in te lopen. En anders zijn er natuurlijk altijd de bleinenpleisters van bij Kruidvat. Jouw redder in nood zodat je zorgeloos de hele nacht op de dansvloer kan blijven staan!

Ben jij al klaar voor de feestdagen?