4x inspiratie voor Sinterklaascadeautjes

Posted 7 Nov 2019

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn… Kijken jouw kindjes ook al reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas? Bij Shopping Gent Zuid vind je alles om kleine kinderschoenen te vullen. Kan de Sint stiekem nog een beetje inspiratie gebruiken? Dan verklappen we je graag welke cadeautjes de beste man allemaal in zijn jute zak heeft zitten!

Lekkere snoepjes

Geen Sinterklaas zonder lekkers! Van chocoladen mannetjes tot koekjes, kruidnoten en marsepein. Bij Match, Bonobo’s, Kruidvat of Hema vind je alles voor kleine lekkerbekken. En extra leuk: mama en papa kunnen ook meegenieten van al die heerlijke snoepen 😉

Het tofste speelgoed

Waar de Sint zijn speelgoed haalt? Bij Hema en Flying Tiger natuurlijk! Zo kan je kleine kok in spe meteen aan de slag met een houten keuken set. Of kan je dierenliefhebber uren knuffelen met zijn superzachte konijnenknuffel. Is jouw zoon of dochter een echte kunstenaar? Dan kunnen stempels of een kleurboek zeker niet ontbreken. Waar jouw kindje ook van houdt, bij Shopping Gent Zuid vind je vast en zeker het ideale cadeautje! En psst… ken je de nieuwe shop 4Geeks al? Hier zit je helemaal goed voor de nieuwste Harry Potter, Star Wars of Disney gadgets.

Schattige babykleertjes

Voor de allerkleinsten kan Sinterklaas vrolijke baby- of peuterkleertjes van bij H&M of Hema brengen. Wat dacht je van een vrolijk pyjamapakje of een knuffelzachte teddy overall? Of een paar kleurrijke Mickey Mouse sokjes om met rond te kruipen? Jouw kleine oogappel zag er nog nooit zo schattig uit!

De beste verhalen

En voor de kindjes die nooit nee zeggen tegen een goed verhaal voor het slapengaan, zijn er de betoverende, spannende of coole boeken van Standaard Boekhandel. Hier kan je eenvoudig een boek zoeken op de gepaste leeftijd. Van ‘Het magische 1-minuut verhalenboek’ van Disney, tot ‘Ik ben echt niet bang’ van Rick Meyer of ‘Waar is de draak’ van Leo Timmers. Zo brengt Sinterklaas dit jaar uren leesplezier!

Weet jij al wat de Sint dit jaar in het schoentje van jouw kleine spruit zal leggen?