Waarom de herfst het leukste seizoen is.

Posted 30 Oct 2019

Elk seizoen heeft zijn charmes maar vooral de herfst weet ons te betoveren! Van knuffelzachte jassen tot een warm interieur vol plaids en kaarsjes. Dit is het seizoen van de gezelligheid. Nog niet helemaal overtuigd? Dit zijn 5 redenen waarom de herfst geweldig is!

Comfy outfits

Tijd om te gaan shoppen! De herfst vraagt om wollige mantels, truien en pyjama’s. Alles om heerlijk in weg te kruipen tijdens koude dagen. Bij Shopping Gent Zuid zit je bovendien helemaal goed om je herfstoutfits samen te stellen. Van warme pantoffeltjes tot stijlvolle teddy coats. Het najaar brengt de meest comfy outfits met zich mee!

Kleurrijke boswandelingen

Al die gele en rode bladeren vormen een betoverend decor om in te wandelen. Trek enkele stijlvolle herfstbotjes aan en ontdek het spektakel van de natuur. Dit is het ideale moment voor een romantische wandeling in het bos. Kuier tussen adembenemende kleurschakeringen en paddenstoelen terwijl het najaarszonnetje door de bomen schijnt.

Gezellige decoratie

Liefhebbers van interieur en home deco kunnen tijdens de herfst hun hart ophalen. Hallo knusse dekentjes en warme plaids, donzige kussens, sfeervolle kaarslichtjes en ga zo maar door! Scoor enkele herfstige spulletjes voor je huis of appartement bij Hema of Flying Tiger. Wedden dat je interieur er nog nooit zo beeldig uitzag?

Lekkere herfstrecepten

Om nom nom! Tijdens de herfst kan je eindelijk terug genieten van dagverse soep, een lekkere verse muntthee, overheerlijke stoofpotjes of een smeuïge warme chocolademelk. Geef maar toe, stiekem hebben we dit deze zomer ontzettend gemist! Scoor de ingrediënten voor je favoriete zoete zonde bij Match of haal snel al je bakbenodigdheden bij Hema of Pipoos. De herfst is hét seizoen om je uit te leven in de keuken. Als je een oven hebt, kan er net zo goed een appelcake in. Toch?

Heerlijk cocoonen

Even een gezellig momentje voor jezelf nemen? Daar is de herfst het perfecte seizoen voor. Niets zo zalig als in je pyjama in de zetel kruipen met een dekentje, een kopje warme chocolademelk en een goed boek dat je bij Standaard Boekhandel haalde. Het enige dat nog ontbreekt? Het knisperende geluid van de openhaard. Pure ontspanning! Of wat dacht je van een avondje relaxen in bad: kaarsjes aan, heerlijk geurende badolie, een muziekje op de achtergrond en genieten maar.

Fijne herfstdagen!