Breng de herfst in je interieur

Posted 11 Oct 2019

Het seizoen van de gezelligheid? Dat is zonder twijfel de herfst! Pantoffeltjes aan, dekentje in de zetel en genieten van een heerlijk seizoen op Netflix terwijl het buiten pijpenstelen regent. Zalig, toch? Al kan je het natuurlijk nóg gezelliger maken in huis, met deze leuke musthaves bijvoorbeeld!

Knusse kussens en warme dekentjes

Knusse decoratie zoals kussens en grof gebreide dekentjes of plaids geven je interieur een instant knuffelbare look. Leg ze in de zetel, op een poef of in een leuke rieten mand. Zo heb je er bovendien altijd eentje bij de hand voor wanneer je het koud krijgt! Of misschien ga je wel graag zelf aan het haken of breien? Bij Pipoos vind je alles om met deze leuke hobby te starten.

Leuke koffiemokken

Wie herfst zegt, zegt warme chocolademelk. Of cappuccino, chai latte, verse muntthee,… Welke warme drank ook jouw voorkeur krijgt, in een toffe mok smaakt die nog net dat tikkeltje lekkerder. Bij Hema, Flying Tiger en Madame SheShe vind je de allerleukste exemplaren. En wie op zoek is naar huisbereide amandel- of havermelk kan daar sinds kort voor terecht bij NaNa Café.

Een houten boekenrek

Zie je jezelf al helemaal onder een dekentje in de zetel kruipen met een goed boek? Dan kan een leuk boekenrek ontbreken. Ontzettend praktisch én een prachtige eyecatcher in je interieur. Kies voor een boekenrek in warm hout voor een authentiek karakter en een gezellige upgrade.

Sfeervolle kaarsen

Nu het ’s avonds sneller donker wordt, maken kaarsen het extra gezellig binnen. Schaf er enkele aan in je favoriete geur. Wat dacht je van White Cake Vanilla of Appel Kaneel bijvoorbeeld? Zo geniet je ook nog eens van een heerlijk herfstig aroma in huis.

De natuur in huis

Geen enkel seizoen nodigt zo uit tot een boswandeling als de herfst. Heb je tijdens het wandelen enkele dennenappels gevonden? Die geven je interieur meteen een outdoor touch. Zeker als je ze op een houten decoratieschaal legt. Kijk je er een beetje tegen op om door weer en wind naar buiten te gaan? Dan haal je heel makkelijk de natuur naar binnen met enkele najaarsbloemen en planten.

Zo is ook jouw interieur helemaal klaar voor de herfst!