Zo start je het nieuwe academiejaar goed.

Posted 20 Sep 2019

Na een ongetwijfeld geweldige zomervakantie is het nu tijd voor een net zo geweldig academiejaar! Hogescholen en universiteiten verwelkomen enthousiast alle nieuw ingeschreven studenten, lessenroosters worden online geplaatst en ook de eerste kotfeestjes worden al op de planning gezet. Klaar voor het nieuwe academiejaar? Dankzij deze drie tips neem jij alvast een goede start!

Nieuwe schoolspullen voor een frisse start

Volgekladde cursusblokken, lege markeerstiften en een versleten pennenzak. Zijn jouw schoolspullen na de laatste examenperiode ook toe aan een kleine update? Dan ben je bij Shopping Gent Zuid aan het juiste adres! Bij Hema, Standaard Boekhandel en Flying Tiger scoor je de leukste notitieblokken, pennenzakken, agenda’s, planners, post-its en meer… Allemaal in een knallend kleurtje of met een stijlvol motief. Zo wordt studeren plots heel wat aangenamer!

Een voorraad lekkers voor op kot

Net terug aangekomen in je favoriete studentenstad en op de lege keukenkasten van je kot gebotst? Trek dan snel naar de Match om je voorraad aan te vullen! Kruiden, olijfolie, bakpapier,… Begin met de basics en denk al even na over wat je de komende dagen wil eten. Bij Standaard Boekhandel vind je trouwens de handigste kookboeken boordevol recepten voor wanneer je best wat inspiratie kan gebruiken. En mag het allemaal wat zoeter? Dan vind je de lekkerste snoepen bij Bonobo’s of Kruidvat. Perfect om jezelf te belonen na een drukke eerste lesweek of om te delen met vrienden.

Psst, geen zin om tijdens de eerste dagen van het nieuwe academiejaar al terug achter de kookpotten te kruipen? Bij Panos of Foodmaker haal jij snel een lekkere hap voor ’s morgens, ’s middags of ’s avonds!

De Student Pack vol survivaltools die je haalt bij Shopping Gent Zuid

Stiekem nog niet helemaal klaar om er terug in te vliegen? Guido to the rescue! Want ook bij de start van dit academiejaar hebben ze Student Packs vol survivaltools klaar die sowieso de pijn zullen verzachten.

Noteer vrijdag 27 september dus alvast goed in je agenda want dan worden de Guido Student Packs gratis uitgedeeld in Shopping Gent Zuid. Kom gerust langs in onze, voor de gelegenheid ingerichte, lounge area! P.S. Vergeet je Pack niet op voorhand te reserveren, zo staat er zeker eentje voor jou klaar. Ga naar www.guido.be/GuidoStudentPack en maak bovendien kans op een Swapfiets Abo. De allerbeste start van het nieuwe academiejaar, toch?

Veel succes!