5 essentials voor je herfst garderobe

Posted 12 Sep 2019

De dagen worden korter, de bomen beginnen stilaan hun bladeren te verliezen en buiten wordt het stilaan frisser. Het is duidelijk: de herfst staat voor de deur! Het ideale excuus dus om je garderobe uit te breiden met enkele leuke kledingstukken. Wil jij je kleerkast ook klaarstomen voor het nieuwe seizoen? Dan mogen deze 5 herfst essentials zeker niet ontbreken!

1) Een warme sweater

Dé musthave tijdens de herfst? Een ruime sweater waarin je kan wegkruipen op koudere dagen! Heerlijk warm, comfy en perfect om in te chillen met een kop warme thee of chocolademelk. Bovendien kan je je sweater snel en makkelijk stylen met je favoriete jeansbroek of een fleurig rokje. Bij Only, H&M, Celio* en NafNaf vind je zonder twijfel de sweater die bij jou past!

2) Een zachte sjaal

Bij Veritas ben je dan weer aan het juiste shopadres voor een stijlvolle, warme sjaal. Een onmisbaar item om op frisse herfstdagen je look met verschillende laagjes op te bouwen. Zo krijg je het nooit koud! Maar een sjaal houdt je niet alleen warm, dit modeaccessoire voegt ook meteen iets extra aan je outfit toe. Een donkere outfit wordt snel minder hard dankzij een zachte, wollen sjaal. Of zorg met je sjaal net voor een speels kleuraccent. Je zal zien dat dit kleine accessoire een groots effect heeft!

3) Een comfy pyjama

Wanneer het buiten donkerder wordt, kruipen we gewoon gezellig binnen. Een goed boek, toffe serie om te bingewatchen en een lekkere beker Ben & Jerry’s en je bent helemaal autumn proof! Het enige dat nog ontbreekt? Een comfy pyjama van bij Etam, Veritas of Hunkemöller om je heerlijk warm te houden. Én een paar superzachte sokken natuurlijk!

4) Stijlvolle enkellaarzen

Het fijne aan enkellaarsjes is dat ze zo tijdloos zijn! Een veterlaars, stoere bikerboot of met studs en gespjes: je kan ze met eender welke outfit combineren. Vind jouw nieuwe favoriete paar bij Pronti en maak je look helemaal compleet. En duikt er plots nog een warme nazomer op? Dan kan je jouw herfst essentials ook perfect met blote benen combineren!

5) Een stevige regenjas

Maar ook wanneer de dagen grijs en regenachtig worden, ben je autumn proof dankzij een stijlvolle regenjas. Kies voor een zachte, neutrale kleur die je overal op kan dragen. Of ga met een knalgeel exemplaar net voor een echte klassieker! Waterdicht én helemaal on trend, de essential om elke dag te dragen. Ook als het niet regent 😉

Zin om je kleerkast klaar te maken voor de herfst? Bij Shopping Gent Zuid vind je alle essentials die je nodig hebt! En, je blijft lekker droog wanneer het regent 😉