Wat meenemen voor een dagje strand?

Posted 5 Aug 2019

Of je nu een heerlijk weekje zonvakantie hebt geboekt samen met de kids of gewoon gezellig een dag met vrienden naar de Belgische kust trekt… Een bezoekje aan het strand is altijd fijn! Welke musthaves neem je best mee en wat mag je zeker niet vergeten? We geven alvast enkele tips!

Voor de waterratten

Ben jij niet uit het water weg te slaan? Of rent je gezelschap binnen de kortste keren richting de golven om te zwemmen, surfen of in het verfrissende water te duiken? Dan kan een coole zwemshort van bij Celio of een stijlvolle bikini van bij Etam of Hunkemöller zeker niet ontbreken! En wat dacht je van een opblaasbare flamingo of krokodil? Plezier gegarandeerd!

Voor de zonnekloppers

Vlei jij jezelf liever neer op een strandlaken om volop van de stralende zon te genieten? Bij Kruidvat, Yves Rocher, Ici Paris XL of Holland and Barret vind je de beste verzorgingsproducten voor je huid. Denk maar aan een sterke zonnecrème of een lippenbalsem met SPF. En voor na het zonnen? Een heerlijk hydraterend maskertje voor je haren! Verder scoor je de leukste zonnebrillen bij Pearle. Fashionable én goed voor je ogen! Zo kan je je probleemloos verdiepen in die heerlijke zomerse leesboeken die je bij Standaard Boekhandel insloeg.

Voor de romantici

Kijk jij vooral uit naar een romantische en onvergetelijke strandwandeling tijdens de prachtige zonsondergang? Dat vraagt om een zomerjurkje en comfy teenslippers! Bij H&M, Only, Naf Naf en Pronti ben je alvast aan het juiste adres voor je nieuwe zomerse outfit. Ook geschikt voor een gezellige picknick in de duinen!

Voor de speelvogels

En de allerkleinsten? Die kunnen zich naar hartenlust uitleven op het strand met kleurrijke emmers, vrolijke schepjes en speelgoed van bij Hema of Flying Tiger! Al blijft een strandkasteel bouwen en schelpjes verzamelen stiekem leuk voor alle leeftijden 😉

Veel plezier op het strand!