SOS festivals: deze items mag je zeker niet vergeten.

Posted 6 Aug 2019

Zomerse temperaturen, vrolijke mensen die zich laten gaan op de beats én een koel drankje in je hand: ja, de eerste festivals zijn al gepasseerd. Voor de die hard festivalgangers kent het festivalseizoen waarschijnlijk geen geheimen meer, maar een goede voorbereiding komt altijd van pas. Daarom delen wij vandaag onze musthaves, items die zeker niet in jouw tas mogen ontbreken, om deze periode zonder kleerscheuren door te komen!

Tegen de zomerse zon

Hoe fijn die zonnestralen ook zijn, als er amper schaduw is op de festivalweide dan is het bakken en braden geblazen. Gelukkig kan je jezelf beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Bij Flying Tiger hebben ze alles om de zomer zot door te komen. Van zomerse hoedjes tot koeltassen, waterpistools én een compacte ventilator voor in de hand. Verkoeling vind je er dus in overvloed! Ook Hema heeft alles voor de zomer: verblijf je op de camping of ga je ergens kamperen? Je vindt er opvouwbare stoelen, een zeil en alle accessoires die je absoluut nodig hebt.

Kleding: stijlvol en gemakkelijk

Veel mensen zijn uren bezig met het samenstellen van dé perfecte outfit.

Eentje die stijlvol is maar toch gemakkelijk. Niets zo fijn om samen met vriendinnen op zoek te gaan naar die ene outfit! Kom zeker eens langs bij Shopping Gent Zuid en passeer langs de winkels van H&M, Only, Naf Naf of Celio. En… als je volledig de laatste trends wilt volgen dan draag je een badpak of bikini tijdens jouw volgende festivalbezoek (als er weer sprake is van een hittegolf). Bij Etam en Hunkemöller vind je de mooiste badmode.

Ah ja: vergeet ook een stevig paar schoenen niet! Wij zijn er zeker van dat je deze bij Pronti vindt.

Verzorging is een must

Als het warm is en een snelle douche nemen vaak niet mogelijk is door de lange wachtrij, dan komen verzorgingsproducten echt van pas. Zorg voor een goede zonnecrème, een hydraterende dagcrème en vergeet ook zeker geen lippenbalsem met spf. Een droogshampoo komt ook van pas als je enkele dagen je haar niet kan wassen. Uiteraard is ook een deodorant in pocketformaat handig, want een zweetgeurtje willen we toch graag vermijden.

Tip: breng een verfrissende gezichtsspray mee, die je kan gebruiken als de temperaturen hoog oplopen.

De ultieme accessoires

Last but not least: maak jouw festival outfit helemaal af met de juiste accessoires.

Geen inspiratie? Ga eens langs bij Pearle voor een mooie zonnebril en Venizi Bijoux, Veritas en Shop on The Move voor de mooiste accessoires.

Zo ben je helemaal klaar voor de festivals!