Inspiratie voor leuke schooloutfits

Posted 30 Aug 2019

Een nieuw schooljaar, een nieuw excuus om je garderobe grondig uit te breiden! Want geef toe, school wordt net dat tikkeltje leuker als je een leuke outfit aanhebt. Sta je al even besluiteloos voor je kleerkast omdat je nog geen idee hebt wat je de eerste schooldagen aan wil trekken? Geen paniek, deze drie outfitideeën geven je alvast de nodige inspiratie!

Easy like Monday morning

Maandag net zo chill starten als zondag? Dat kan gewoon! Jouw benodigdheden voor een outfit die je zó aantrekt: een basic T-shirt, coole overall en een paar sneakers. En voilà, je bent klaar om naar school te vertrekken. Of wat dacht je van een comfy jumpsuit met een paar zomerhakjes onder? Eenvoudig maar toch stijlvol. En die paar extra minuten die je wint met niet voor de kleerkast te staan? Die breng je stiekem toch gewoon wat langer in bed door 😉 Win-win!

Paris street style

Start jij het schooljaar het liefst effortless chic? Ga dan voor een Paris street style look met een klassieke blazer. Leuk om te combineren met een zwierig jurkje of net met een stoere ripped jeans. Geen fan van blazers? Ook een trenchcoat geeft een instant chique vibe aan je outfit. Elegant, casual, sportief of zakelijk… Wat je stijl ook is, je kan deze tijdloze jas ermee combineren! Perfect voor de iets frissere dagen die er stilaan aan zitten te komen.

Festival ready

De meeste zomerfestivals mogen dan al voorbij zijn, je festival look is zeker om te toveren naar een schooloutfit. Een jeans, bandshirt en sneakers en jij bent klaar om het nieuwe schooljaar te rocken. Kreeg jij op Pukkelpop maar geen genoeg van het optreden van Billie Eilish? Laat je dan inspireren door haar looks. Dress code? More is more! Ga voor cozy girl chic met baggy clothes en felle kleuren, chunky sneakers en opvallende prints. En om die knaller van een outfit af te werken? Een statement accessoire natuurlijk. Duh! 😉

Wat jouw look ook wordt dit schooljaar, bij Shopping Gent Zuid zit je goed voor al je fashion musthaves. H&M, Pronti, NafNaf, Only, Vertitas… Start het nieuwe jaar achter de schoolbanken in stijl!

Veel succes!