Back to school was nog nooit zo cool

Posted 8 Aug 2019

De kids willen er waarschijnlijk nog niet aan denken maar september komt stilaan dichterbij. En die eerste dagen zijn toch altijd wat spannend, ongeacht of ze naar de kleuterschool, de basisschool, het middelbaar of de hogeschool gaan. Ben jij eerder een last- minute shopper of begin je nu al aan jouw zoektocht naar schoolmateriaal? Met onze ideetjes starten de kids hun eerste week ongetwijfeld zonder zorgen.

Backpack Essentials bij Pipoos

Op die eerste schooldagen staan de meeste kinderen met een goedgevulde rugzak in de rij. Een set stiften, een volle pennenzak, notitieboekjes waarin ze aantekeningen kunnen maken en kaften zijn onmisbaar. Bij Pipoos Hobbywinkel vind je dé backpack essentials op een rij. Pssst: momenteel krijg je trouwens een mooie korting als je een Stabilo set met 20 pennen koopt. Het ideale moment om al jouw musthaves aan te schaffen.

Schoolspullen moeten vooral praktisch zijn maar dat wil niet zeggen dat ze saai moeten zijn. Bij Hema vind je de laatste trends en stijlen: dit jaar zijn vooral de tropische en jungle prints weer helemaal in. Van hippe cactus en ananas- heuptasjes tot fruitige etiketten, balpennen in alle kleuren van de regenboog of trendy rekbare boekenkaften. Hoe meer kleurtjes, hoe beter!

Daarnaast kan je jouw schoolspullen volledig personaliseren met washi tape, vrolijke stickers, sticky notes of etiketten.

Pimp je bureau met Flying Tiger

Terug naar school gaan is met de bureau-accessoires van Flying Tiger superplezant. De vakantie mag dan wel snel voorbij vliegen, thuis pimp je jouw bureau met kleurrijke items en zo blijf je toch nog volop in zomerstemming. Een schrijfwarenset, opbergdozen, thermosfles of notitieboekjes in alle kleuren. You name it en Flying Tiger heeft het!

Unieke rugzakken bij Veritas

Tegenwoordig willen zelfs de kleinste kids al pronken met hun identiteit en smaak. Juist daarom kan je bij Veritas de meeste unieke rugzakken terugvinden waarmee ze vrolijk (en stijlvol!) naar de schoolpoort stappen. Rugzakken met oogjes, een vos, een lachend gezichtje of patches: het perfecte rugzakje vind je hier.

Bij Shopping Gent Zuid vind je echt al jouw favoriete winkels onder één dak. Lekker gemakkelijk! Kom langs en shop jouw volledige back to school look en musthaves, zo ben je al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!