creatieve fun samen met de kids

Posted 12 Jul 2019

3x creatieve fun samen met de kids

Slaat de verveling bij jouw mini-me ook al toe? Geen nood! Met deze creatieve ideetjes zijn jullie terug enkele vakantiedagen zoet. Of je nu experimenteert met zoete lekkernijen in de keuken of met kleurrijke creaties op papier: een middagje creatief bezig zijn is altijd ontzettend leerrijk en gezellig! Klaar voor een fijn familiemoment?

Voor de kleine Picasso

Is jouw zoon of dochter het liefst elk moment van de dag aan het tekenen of schilderen? Las dan samen een knutselmiddagje in. Bij Pipoos vind je alle benodigdheden om je kleine kunstenaar instant happy te maken! Van glitterstiften tot schattige parels of acrylverf in alle kleuren van de regenboog…

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen een scrunchie te maken voor echte prinsessen? Of om de schelpjes die jullie op het strand vonden om te toveren tot krabbetjes? Bij Pipoos kan het allemaal!

Voor echte lekkerbekken

Een andere plaats om samen creatief bezig te zijn, is in de keuken! Is jouw zoon of dochter een echte zoetekauw? Sla dan snel bij Match alle ingrediënten in voor een namiddag heerlijk kokerellen. Van cupcakes of brownies tot pannenkoeken… Om je vingers bij af te likken! Scoor je feestelijke cupcakevormpjes of leuke taartdecoraties bij Hema of Pipoos en je bent klaar om te beginnen.

Of heb je liever een verfrissend home made ijsje tijdens de warme zomerdagen? Haal dan snel je antidruppel ijslollyhouders bij Flying Tiger. Zelf koken was nog nooit zo leuk!

Voor fotografen in wording

Trekt zoon- of dochterlief het liefst met een camera op pad? Bij Pictro kunnen jullie al jullie digitale familiemomenten meteen laten afprinten. Maak een slinger van led-lampjes en kleine houten wasknijpers om jullie favoriete polaroids in de huiskamer op te hangen. Ontzettend gezellig ’s avonds! Of haal de knutselspullen boven om een eigen fotokader te ontwerpen. Met glitters, lijm, kraaltjes en fleurige stukjes crêpepapier bouwen jullie elke basic fotokader om tot een waar kunstwerk om onvergetelijke herinneringen in te bewaren.

Veel zomers creaplezier!