Zomerse leestips voor elk moment!

Posted 27 Jun 2019

Daar zit je dan: aan het zwembad, op het strand of misschien spendeer jij deze vakantie wel in eigen tuin. Waar je ook gaat, de zomer is hét ultieme leesseizoen. Of je nu van dikke thrillers houdt, eerder een romantisch type bent of van fictie houdt: Standaard Boekhandel heeft leestips voor iedereen. Weet je niet welke boeken absoluut in jouw koffer horen? Met deze leestips en acties heb je genoeg inspiratie om de volledige zomer door te komen!

De spannende zomer

Fans van een nagelbijtende thriller, dit is er eentje voor jullie! Tot 31 juli krijg je 200 punten extra op je klantenkaart bij aankoop van 2 stuks uit de selectie van 32 topthrillers of hun e-book versie. Deze 200 punten zijn goed voor een korting van 3 euro op je volgende aankoop. Reden genoeg om langs te gaan bij Standaard Boekhandel!

Enkele van onze favorieten:

● Echo - Thomas Olde Heuvelt: Nick Grevers gaat samen met zijn klim-maat Augustin naar de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Wanneer ze de vallei betreden krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn. Al snel is Augustin dood en wordt Nick wakker uit een coma. Hij is verminkt en zijn volledige gezicht zit in het verband. Laat je meeslepen door het mysterie, spanning gegarandeerd!

● De Stille Patiënt- Alex Michaelides: in De Stille Patiënt is het Alicia Berenson die haar man vijf keer in zijn hoofd schiet, ook al dacht iedereen dat ze een gelukkig huwelijk had. Ze weigert een verklaring te geven en blijft zwijgen na deze gruwelijke daad. Psyotherapeut Theo Faber gelooft dat hij kan ontcijferen wat er zich heeft afgespeeld en lijkt geobsedeerd om met haar in gesprek te gaan. Maar hij kan niet voorzien wat hij daarmee in gang zet…

2+1 gratis!

Naast de extra punten krijg je tot 7 juli bij aankoop van 2 boeken uit de selectie de derde, goedkoopste helemaal gratis. Je kiest er uit vakantielectuur voor volwassenen zoals bijvoorbeeld de intrigerende roman De Lavendeltuin van Lucinda Riley, Omdat het Kan van Eva Daeleman of het Prachtige boek Klem van Ish Ait Hamou. Ook de kids hou je urenlang bezig met de leukste leestips: van De Nachtwacht tot een puzzelboek van Bumba of Op Vakantie met Geronimo Stilton. Genoeg keuze en goed voor uren amusement!

Voor een culinaire zomer

Blijf je dit jaar gezellig thuis én ga je het liefste aan de slag in de keuken? Geen nood, aan alle hobbykoks heeft Standaard Boekhandel ook gedacht. Uit de boeken Van Sandra Bekkari, Wim Ballieu of Sergio Herman haal je inspiratie voor al jouw gerechten.

En… als je in de zomer nog geen plannen hebt, kom dan zekers eens langs bij Shopping Gent Zuid. Een dagje winkelen met al jouw favoriete winkels onder één dak, dat is ook plezant!

Veel plezier!