Bijna op kamp!

Posted 19 Jun 2019

Niks vergeten?

Het aftellen naar de vakantie is begonnen. Binnen enkele dagen zit het schooljaar erop en lonkt de zomer vol mogelijkheden… Vertrekt jouw zoon of dochter bijna op kamp? Lees dan snel dit handige overzichtje met benodigdheden die zeker niet mogen ontbreken!

Kleding voor avonturiers

Van ravotten in de modder tot klimmen in bomen, je zorgt best voor kledingstukken die tegen een stootje kunnen. Bij Shopping Gent Zuid ben je alvast aan het juiste adres voor alle kampkledij! Haal een warme trui bij H&M of Only voor wanneer het ’s avonds afkoelt, een extra T-shirt of twee bij Hema, gemakkelijke stapschoenen bij Pronti en voilà… je kids hebben een outfit die helemaal kampproof is!

Zonbescherming

Natuurlijk is ook een goede bescherming tegen de zon belangrijk. Stop snel even bij het Kruidvat of Yves Rocher voor een degelijke zonnecrème en scoor een stijlvolle zonnebril bij Pearle. Zo voorkom je een verbrand snoetje en kan je mini-me zich zorgeloos uitleven in de zon.

Snacks voor onderweg

Die gezonde snack of kleine zoete zonde die je bij Match kocht? Die steek je toch gewoon in een duurzame brooddoos met een schattige dino of kleurrijke flamingo op. Bij Flying Tiger of Hema vind je de leukste lunchdozen voor onderweg! P.S. ook een fleurige herbruikbare waterfles is ontzettend handig op reis.

Waterpret

Wie zomerkamp zegt, zegt waterpret! Is jouw zoon of dochter ook een echte waterrat? Vergeet dan geen zwembroek of bikini in te pakken. En is de waterpret dankzij het wispelturige Belgische weer eerder te danken aan de grijze regenwolken boven het kamp? Geen nood! Een waterdichte regenjas is de held van de dag. Zo hoeft de pret niet te stoppen!

Een praktische rugzak

Ook een praktische rugzak is onmisbaar op kamp! Daar kan je alle favoriete spulletjes van je kind in kwijt, plus de benodigde kleren en toiletgerief. Hebben we nu echt aan alles gedacht? Ah, ook een warme slaapzak mag natuurlijk niet ontbreken. En een dikke kus van de mama of papa!

We wensen je zoon of dochter alvast een onvergetelijke tijd op kamp!