Snuif de lente op met deze lekkere lente-tussendoortjes

Posted 18 Mar 2019

Vorige week leek het even alsof het al lente is, je zou bijna vergeten dat de winter nog in het land is. Spijtig genoeg is het typisch Belgisch weertje deze week weer helemaal terug van weggeweest…

En bij velen is het wintergevoel jammer genoeg ook terug. Maar niet bij ons, omdat wij de lentekriebels al volledig te pakken hebben delen we graag enkele frisse tussendoortjes om deze miezerige week te overleven!

Donuts in alle kleuren en fruitsmaken

Als er iets is wat ons kan opvrolijken, dan is het wel een lekkere donut van Donuttello. Je tovert de lente onmiddellijk op je bord met deze fleurige donuts! Wat kies je: kers, appelsien of limoen? Passeer voor, tijdens of na het shoppen bij Donuttello en laat je verrassen door de vele smaken en kleuren.

Zest Fresh Juice: lekker en gezond

Een gezond en fris drankje om de dorst te lessen, dat smaakt! Bij Zest Fresh Juice Bar weten ze dat maar al te goed, je ontdekt er gezonde sapjes, smoothie bowls en andere lekkere tussendoortjes. Ideaal om de dag goed en gelukkig te beginnen!

Brasserie ‘T Zuid

Eerder zin in een uitgebreide lunch of een snelle hap? Bij Brasserie ‘T Zuid geniet je van de lekkere Belgische keuken in een gezellig interieur. Een heerlijk bord pasta, een wrap met een vers slaatje of een croque: jij kiest! Bij goed weer ben je ook welkom op het zonovergoten terras, wij kijken alvast uit naar de eerste zonnige dagen.

Van slaatjes tot broodjes bij The Foodmaker & Panos

Geen tijd voor een uitgebreide lunch, maar toch een ‘hongerke’? Dan zijn The Foodmaker en Panos de adresjes waar je moet zijn. Je ontdekt er lekkere dagverse gerechten zoals soep, pasta maar ook krokante belegde broodjes. Ideaal als gezonde lunch op het werk!

De dagelijkse boodschappen bij Match

Die lentesfeer zetten wij ook thuis graag voort, wil je thuis genieten van frisse lentegerechten? Passeer eens langs Match voor de dagelijkse boodschappen. Bij Shopping Gent Zuid vind je al jouw favoriete winkels en restaurants onder één dak, dat is lekker gemakkelijk en zo blijf je droog tijdens de donkere en regenachtige dagen.