Lekker lunchen en dineren bij Shopping Gent Zuid!

Posted 24 Sep 2018

Shopping Gent Zuid is niet alleen dé plek om te gaan winkelen, je kan er tussen al dat winkelen door ook lekker en ontspannen een hapje eten. Zo wordt dat dagje shoppen nog beter! En aan keuze is er zeker geen gebrek, of je nu zin hebt in een gezonde pasta, de Belgische keuken, een overheerlijke donut of misschien een snoepje voor onderweg? Je vindt het er allemaal! Wij zetten de opties voor je op een rijtje.  

Brasserie ’t Zuid

Om 9 uur ’s ochtends opent Brasserie ’t zuid zijn deuren, en dat steeds van maandag tot zaterdag!  Ze serveren er elke ochtend een lekker ontbijtje waarmee je de dag goed begint. Tijdens de lunch kies je er uit broodjes, pasta’s, salades, warme snacks en croques. Vanaf 14 uur kan je er ook terecht voor lekkere verse pannenkoeken, wafels, appeltaart en tal van andere lekkernijen. Je hoort het: keuze genoeg! Naast de uitgebreide keuze is het er gezellig tafelen in een sfeervol interieur.  

Panos

Ja hoor, in ons shoppingcenter vind je ook een winkel van Panos. Je kent Panos van de

krokante koffiekoeken, hartige ontbijtjes, pizza, salades en warme of koude broodjes.

Daarnaast hebben ze er enkele ‘speciallekes’ zoals een verrassingsbrood of lekkere crunchybars. Bij Panos is het altijd lekker, je kiest er uit een enorm ruim aanbod en wordt steeds met een lach bediend!  

Zest Juice Bar

In de Zest Juice bar kan je terecht voor plantaardige producten, verse sapjes en smoothies.

Op die manier is het gemakkelijker om je dagelijkse dosis groenten en fruit binnen te krijgen.

Naast de lekkere en gezonde sapjes hebben ze ook smoothie bowls, chia pudding, yoghurt met fruit en fruitsalades. Lekker en gemakkelijk om mee te nemen tijdens het shoppen!  

Foodmaker

Wie gezonde voeding zegt, zegt Foodmaker. De groentjes komen rechtstreeks van hun eigen velden, zo weet je zeker dat jouw gerechtje echt vers is. The Foodmaker heeft een ruime kaart met gezonde lekkernijen. Zo ontdek je er de lekkerste sandwiches, broodjes en wraps. Of kies voor een gezonde salade, een bio soepje, tal van desserten en een vers sapje. Geen tijd om te lunchen? Je kan jouw favoriete gerechtjes ook meenemen!  

Lekkernijen on the go

Heb je na een lekkere lunch zin in iets zoet? Bij Donuttello vind je de lekkerste donuts van het land, Leonidas heeft overheerlijke en verse pralines én bij Bonobo’s kies je uit zoveel lekkere snoepjes, waaronder de Gentse neuzekes natuurlijk! Nog een cadeautje nodig? Je vindt bij Bonobo’s ook de leukste geschenkideetjes, een bezoekje dus meer dan waard!